e
Banner

Etiketler: binali yıldırım



Ulaştırma Bakanı İzmir’e talip


Yayın: 13-12-2013
Kategori: Karayolu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayını Binali Yıldırım olarak açıkladı.




Lojistik sektörü Bakan Yıldırım’dan ne bekliyor?



Binali Yıldırım, 12 yıl kesintisiz görev yaptığı Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’na yeniden getirildi. 12 yılla bu görevi en uzun süre yapan isim olan Yıldırım, yaptığı ilk açıklamada “Şimdi ‘nerede kalmıştık’ diyerek yola devam edeceğiz” dedi. Lojistik sektörü temsilcileri de Yıldırım’ın yeniden Bakan seçilmesini memnuniyetle karşıladı.
 




Bakan Yıldırım 2015'i değerlendirdi



Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, devam eden ve yeni yapılacak projelerle hızlı tren hatlarının 2018'de 3 bin 200 kilometreye çıkarılmış olacağını bildirdi. 




Bakü-Kars-Tiflis'te seferler 2017'de başlıyor


Yayın: 12-02-2016
Kategori: Demiryolu

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım, Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Projesi'nin yıl sonuna kadar sona ereceğini, 2017 yılında da tren seferlerinin başlayacağını söyledi.




Bakan Yıldırım 3. havalimanı için tarih verdi


Yayın: 24-02-2016
Kategori: Havayolu

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım,  "Havacılıkta 2003'ten beri dünya istatistiklerini altüst eden bir gelişme yaşadık. Türkiye'nin dünya havacılığından aldığı pay yüzde 0,45'ti. Şu anda yüzde 2'ye yaklaştı. Dünyada bir havacılık başarı hikayesi yazdık" şeklinde konuştu.




Yeni Ulaştırma Stratejisi için start verildi


Yayın: 26-03-2016
Kategori: Karayolu

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, 2023 hedefleri ve 2035 vizyonu dikkate alınarak hazırlanacak Türkiye'nin yeni ulaştırma stratejisinin, hava, deniz, kara ve demir yollarını kullanan yolcu ve sürücüler tarafından belirleneceğini söyledi.




Lojistik sektörü Başbakan’dan beklentilerini açıkladı



Lojistik sektörü temsilcileri, 13 yıllık Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı görevinde dev projelere imza atan Binali Yıldırım’ın Başbakan olmasını sektör için büyük fırsat olarak görüyor. Sektör temsilcileri “Ulaştırmacı” Başbakan Binali Yıldırım'ın bu dönemde de vereceği destekle lojistik sektöründeki büyüme hamlesinin devam ettirilmesini bekliyor.